Om oss

QuickWay

Sallerupsvägen 200

212 44 Malmö


040-18 47 06

butiken@quickway.se

Vilka är vi?  En stor kedja med finansiella muskler i form av riskkapitalbolag i ryggen? En stormarknadshandlare med vinstuttag i 10-miljonersklassen? En multinationell spelare med fallskärmsavtal för alla direktörer och en marknadsföringsbudget som en mindre nations bruttonationalprodukt?


Nja, vi är - QuickWay. Vi finns bara här. På Bulltofta. Ingen annanstans.

På tomten har det funnits en mack i "hundra år". Nuförtiden är det St1 som äger fastigheten och har en automatstation här. Vi hyr lokalen - "macken" - av St1.

Vi försöker att överleva och försörja våra medarbetare genom att ge våra kunder - många stammisar plus en och annan förbipasserande - olika typer av service.

Vi provar oss fram och efterhand hand växer vårt självförtroende och vårt "koncept" fram. Vi älskar att hela tiden förändra och förbättra, skruva lite här, skruva lite där, lära oss av misstagen och hela tiden bli lite bättre. Vi tittar på andra och tar efter men går lika mycket vår egen väg. Till exempel så kan du jämföra många av våra priser med din livsmedelsbutik. Inte med macken eller servicebutiken. Varför? För att det inte måste vara dyrt på "macken".

Men framför allt är vi det lokala företaget. Vi bor här. Vi betalar skatt här. Och vi är till för er som också bor eller arbetar här.

Välkomna in till oss!